Fontos tudnivaló: Tisztelt vásárlók, a megrendelésben csak azokat az adatokat írják be, amelyeket a számlán szeretnének feltüntetni. A számla kiállítását követően a számla módosítására nincs lehetőség. Rossz adat megadása esetén csak a rendelés feldolgozása státuszában javítható!!!! Köszönjük. Tekintettel a nagyszámú megrendelésre, amelyet Ön helyett dolgozunk fel, kérjük, ne vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. A telefonszám nem szolgál tájékoztatásra a megrendelések állapotáról és feldolgozásáról. Csak vészhelyzet esetén hívjon. A gumisuperke@gmail.com e-mail címre történő elküldést követően minden kérdésére szívesen válaszolunk. Köszönjük és nagyra értékeljük a gumiok.hu csapatát.

Gyors szállítás

1. A (raktáron) jelzéssel ellátott gumiabroncsok közvetlenül raktárunkban vagy a kulso raktárunkban találhatók (ezeket a gumikat 24 órán belül kiszállítjuk)

2. A (2-8 nap szállítási idő) megjelölésű gumiabroncsok külső raktárainkban találhatók Lengyelországban, Csehországban, Németországban, Hollandiában és más külső raktárakban. A pontos szállításról a külső raktárban a szállítási idő ellenőrzése után e-mailben kap tájékoztatást. Az áru raktárunkba szállítását követően még aznap elküldjük Önnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a termék partnerünk raktárán van, előfordulhat, hogy a megrendelés időpontjában már kifogyott, vagy eltérő áron elérhető.

3. Egyéb szállítási időpontok csak e-mailes megbeszélés után egyedileg egyeztethetok.

Az árut csak munkanapokon szállítjuk, az ünnepnapokat az időszak nem tartalmazza!
Ha kérdése van, keressen minket a gumisuperke@gmail.com e-mail címen

Megértésüket köszönjük, és várjuk vásárlását.

 

A GUMIOK.HU csapata